Afgelopen weekend heeft restaurant de Veiling haar opening gevierd. Onder toeziend oog van de burgermeester heeft het restaurant afgelopen weekend haar deuren geopend. Met meer dan 300 genodigde gasten was het een feestelijke bedoeling in het restaurant. Onder het genot van live muziek konden de gasten genieten van de geserveerde hapjes en drankjes. Via deze weg konden de genodigde gasten kennis maken met het nieuwe concept van restaurant de Veiling.

Natuurlijke producten

Restaurant de Veiling gebruikt alleen maar duurzame producten in haar gerechten. Zo komen de gebruikte ingrediënten uitsluitend van Nederlandse boeren. Zo wordt er gekookt met de groentes die verkrijgbaar zijn in het huidige seizoen. Via deze weg proberen de eigenaren het Nederlandse publiek te overtuigen dat duurzaam en vegetarisch eten ook erg lekker kan zijn.

Goede prijs en kwaliteit

De verslaggever van het Gazet van het Noorden heeft al kennis mogen maken met de gerechten van het restaurant. Hij omschrijft de gerechten als erg smaakvol. Zo zijn er groentes op tafel verschenen waarvan ik persoonlijk niet eens wist dat ze bestonden. Door het bezoek aan restaurant de Veiling heb ik kennis gemaakt met de plantaardige keuken en dit heeft dan ook erg positief uitgepakt.

Veel ambiance op het terras

Door de vrije ligging van het restaurant is er de mogelijkheid om plaats te nemen op het ruime terras. Zo is het terras bijna volledig rondom het restaurant opgezet. Zo zijn er op elk moment van de dag zowel zon- als schaduwplekken gecreëerd. Door de vrije ligging waan je je als bezoeker in een oase van rust. Hierdoor kan u ongedwongen heerlijk een avondje ontspannen in het restaurant.

Nederlandse bieren

Waar normaliter de meeste restaurants veel Belgische speciaal bieren aanbieden, doet de Veiling het net iets anders. Bij de Veiling is het als gast mogelijk om uit meer dan 40 verschillende lokale biersoorten te kiezen. Van IPA en blond tot Tripel en Quadrupel kunt u bij de Veiling terecht. Zo worden er uitsluitend bieren geserveerd van Nederlandse micro brouwerijen. Naast het eten is het mogelijk om een bierarrangement bij het eten te bestellen. Zo kan u een extra dimensie toevoegen aan de smaaksensatie van het eten.