Tweede jamsessie Culturele Commissie Adorp

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/01/2018
16:00

Locatie
Het Witte Hoes

Categorieën


Muziekliefhebbers, die graag in een intieme sessie muziek willen maken of er naar willen luisteren, die doen er goed aan om op zondag 17 december naar ’t Witte Hoes te komen, waar de tweede jamsessie van de Culturele Commissie Adorp (CCA) in het winterseizoen 2017-2018 plaats vindt. In totaal gaat het om vier sessies, waarvan de volgende vallen op 28 januari en 18 februari.

Het Witte Hoes in Adorp (foto: Mike Tomale)

Het is al voor het vijftiende seizoen, dat de CCA deze activiteit organiseert. Inmiddels zijn de jamsessies niet meer uit Adorp weg te denken. Ze zijn inmiddels een begrip in de regio en zelfs daarbuiten. Steeds meer muziekliefhebbers weten de weg ernaar toe te vinden. Lou Leeuw is steeds als vaste muzikale gast van de partij. De samenstelling van de rest van de band wisselt steeds. Liefhebbers kunnen alleen of met anderen nummers (mee) spelen. Ook complete bands zijn w

elkom. Apparatuur en instrumenten zijn aanwezig. Dat geldt alleen niet voor blazers. Zij dienen hun eigen instrumenten mee te nemen. De jamsessies beginnen steeds om 16.00 uur en de toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 − 4 =