PvdA Groningen praat in Groningen over werk, inkomen en de arbeidsmarkt

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/03/2018
19:30 - 21:00

Locatie
PvdA pand

Categorieën


Tijdens een openbare bijeenkomst op donderdagavond 22 maart in haar pand aan de Haddingestraat 10 te Groningen praat de PvdA over werk, inkomen en arbeidsmarkt in de nieuw te vormen gemeente Groningen. Het gaat om vragen voor de nabije toekomst.

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om goed werk te hebben? Hoe zorgen we voor een fatsoenlijk inkomen voor iedereen? Biedt de basisbaan uitkomst voor te toekomst? Tijdens dit “Werkgesprek’’ verzamelt de PvdA input voor haar verkiezingsprogramma in aanloop naar de Groningse herindelingsverkiezingen in november 2018.

Het Werkgesprek in de nieuw te vormen gemeente Groningen is de derde uit een reeks van vier bijeenkomsten met verschillende thema’s. De avonden worden georganiseerd in het kader van het schrijven van het verkiezingsprogramma 2018-2022 van de PvdA Groningen.

Tijdens deze bijeenkomsten is er volop ruimte voor de ervaringen en ideeën van inwoners van de stad en de dorpen. Ook worden relevante organisaties uitgenodigd om mee te praten en input vanuit het werkveld te leveren. De bijeenkomsten beginnen telkens om 19:30 (inloop 19:00).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
23 × 21 =