Iovivat met Laten wij het Vieren bij Hammingh

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/03/2018
20:15

Locatie
Cafe Hammingh

Categorieën


Rederijkerskamer Iovivat staat al weer op de planken. Tijdens de weekeinden 24 25 maart, 30 & 31 maart en 1 &2 april wordt het blijspel Laten we het Vieren onder regie van Ben Smit uitgevoerd in de bovenzaal van Café Hammingh.

Iedereen kent het wel, zo’n verjaardag waar je mensen tegen komt, die je tijden niet gesproken hebt. Je hebt gezamenlijke belevenissen, maar dan blijkt ineens ook verschillende herinneringen. Is de vriendschap verwaterd of neem je afstand? En hoe goed kende je elkaar eigenlijk?

Rutger, gespeeld door Johan Patje, wordt in Laten wij het Vieren 65. De bovenzaal van Hammingh biedt voldoende ruimte aan zijn gasten. Rutger: Het zou leuk zijn wanneer u komt, mijn verjaardag is namelijk niet de enige reden voor deze uitnodiging! De nieuwe gastheer van Hammingh Frans Verhage, viert de verjaardag van Rutger mee. Hij biedt vooraf een diner aan voor €17,50 en als je daarvoor bij Hammingh reserveert, kun je zelf aangeven welke twee gangen je daarvoor kiest.

Dat heeft Petra vast geregeld! Niemand hoeft Petra (door Tineke van Huis) te vertellen hoe Rutger in elkaar steekt, ze kent hem door en door: ze is immers zijn beste vriendin! Merel (neergezet door Carla van der Moolen) draait er niet omheen: Ik hou van helderheid. Ik hou van eerlijke mensen en niet van mensen die de boel bedriegen.

Laten we het Vieren is een prachtig ongemakkelijk blijspel van Paul Haenen door Iovivat neergezet in de roemruchte bovenzaal van Hammingh. Reserveren voor een voorstelling (aanvang 20.15 uur) is mogelijk via www.iovivat.info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
36 ⁄ 18 =