Advertentiebeleid

Wij hebben een afwijkend beleid ten aanzien van advertenties en dat willen we graag hier even uitleggen.

Wij onderscheiden zakelijke advertenties en advertenties die we kunnen plaatsen onder het hoofdje familieberichten.

Over die laatste categorie, familieberichten, kunnen we kort zijn…….die kunt u bij ons namelijk geheel gratis plaatsen. Onder het motto dat wij niet willen verdienen aan het verdriet van anderen bieden wij een ieder de gelegenheid om geheel kosteloos een nagedachtenis, dan wel rouwadvertentie te plaatsen in de Gazet van het Noorden. Wellicht kunnen we u daarmee ons respect en medeleven overbrengen.

Datzelfde geldt voor de uiteraard geheel andere advertenties zoals geboorte, huwelijk of andere vormen van geluk. Ook die plaatsen wij zonder kosten, omdat wij uit ervaring weten, dat juist deze fantastische gebeurtenissen toch ook wel de nodige kosten met zich meebrengen. Bovendien willen wij geluk ook een gratis plekje geven in onze Gazet.

Voor zakelijke/commerciële adverteerders hanteren we aangename tarieven, omdat we voor iedereen haalbaar en betaalbaar willen zijn. Met die laagdrempeligheid bieden we ook ZZP-ers en detailhandel een prima optie om zich te presenteren. Indien gewenst kan een advertentie overeenkomst worden voorafgegaan door een advertorial, een redactioneel stuk of interview, waarbij de desbetreffende man, vrouw of organisatie zich kan presenteren aan onze lezers. Die eerste advertorial is dus gewoon ons welkomstgeschenk voor onze nieuwe adverteerders.

Vraag maar eens naar onze tarieven. Het zal u niet tegenvallen.

  • Tel: 0597-792040
  • e-mail: redactie@gazetvanhetnoorden.nl