Draaiboeken Koningsdag in Groningen zijn klaar

Nog twee weken en dan is het zover: Koningsdag in Groningen! Het kan geen enkele Stadjer ontgaan zijn dat Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en andere leden van de Koninklijke Familie aanwezig zijn bij de viering van Koningsdag in Groningen.

Bezoek Koningspaar op 28 mei 2013 (foto: Mike Tomale)

Behalve de Koninklijke Familie komen ook Kensington, Di-Rect en tal van andere artiesten voor optredens naar de binnenstad. En er is meer: van foodfestival tot FamiliePlein en van King’s Dance Square tot Kindervrijmarkt, Koningsdag én Koningsnacht barst de binnenstad van Groningen van de activiteiten. Kijk voor een overzicht op koningsdag.groningen.nl.

De draaiboeken voor de viering van Koningsdag zijn bijna klaar. Dat betekent dat er meer duidelijkheid is over het programma en de bereikbaarheid van de binnenstad. Er worden veel bezoekers verwacht. Daarom neemt de gemeente een aantal (verkeers)maatregelen. Uiteraard is de binnenstad op Koningsdag goed bereikbaar. Kijk voor meer informatie onder bereikbaarheid op koningsdag.groningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 + 7 =