Donderdag 19 april presentatie fitnessparcours Molukkenplantsoen

Een multigym, een crossfit en een wavewalk. Het zijn maar enkele van de fitnesstoestellen die nog voor de zomer in het Molukkenplantsoen zullen staan.

(impressie gemeente Groningen)

In het groen tegenover Studio Draadkracht (Oosterhamriklaan 181) komt een fitnessparcours. Wijkbewoners hebben meegedacht over het ontwerp. Wilt u weten hoe het parcours eruit gaat zien? Op donderdag 19 april is de werkgroep fitnessparcours van 16.00 tot 18.30 uur aanwezig in het Molukkenplantsoen op de plek waar het fitnessparcours wordt gemaakt. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bewoners het ontwerp van de fitnessapparaten dan komen bewonderen. Kijk voor meer informatie op korrewegwijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
19 + 22 =