Man aangehouden voor woninginbraak

Dankzij een tip van een oplettende getuige heeft de politie afgelopen zaterdag een 36-jarige man uit Groningen aangehouden op verdenking van woninginbraak. De verdachte bleek rond te rijden in een auto met een valse kentekenplaat. De man wordt ervan verdacht in het paasweekend in meerdere woningen in de stad Groningen te hebben ingebroken.

(foto: politie)

De van diefstal afkomstige spullen die bij hem zijn aangetroffen probeert de politie via de aangiftes weer terug te brengen bij de rechtmatige eigenaren. Het onderzoek naar de inbraken is nog volop gaande.

Witte briefjes
Vorige week plaatste de politie een bericht over twintig inbraken die tijdens de Paasdagen in verschillende  wijken van Groningen waren gepleegd. In deze wijken werden op verschillende plekken witte briefjes tussen de deuren en ramen geplaatst. Deze briefjes kunnen inbrekers gebruiken om te checken of bewoners mogelijk voor langere tijd  niet thuis zijn en ze dus kunnen toeslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
2 + 26 =