Komende periode nachtelijke werkzaamheden Meeuwerderbaan

De komende periode worden er diverse werkzaamheden bij de Meeuwerderbaan uitgevoerd gedurende de nacht. Deze werkzaamheden zorgen voor geluidshinder in de omgeving. Ook is er verkeershinder.

Deze werkzaamheden zijn nodig voor het maken van de tijdelijke weg. Met deze tijdelijke weg maken we ruimte om het verkeer op te schuiven op de ringweg. De zuidelijke rijbaan van de ringweg kunnen we dan afbreken zodat er ruimte ontstaat om de verdiepte ligging aan te leggen.

Naast deze nachtelijke werkzaamheden wordt er ook overdag gewerkt bij de Meeuwerderbaan. Zo verwijderen we de geluidsschermen ter hoogte van de ‘gouden’ fietstunnel en halen we het popcentrum leeg. Ook wordt de voormalige oprit Oosterpoort gesloopt. Bij de Esperantokruising plaatsen we funderingspalen voor het tijdelijke viaduct. Deze werkzaamheden worden overdag, tussen 7.00 uur en 19.00 uur, uitgevoerd.

Omleidingsroute
Vanaf maandag 26 maart loopt de omleidingsroute (zie onderstaande kaart) voor de Meeuwerderbaan en het Winschoterdiep langs de H.L. Wicherstraat. Het kan zo zijn dat dit meer (verkeershinder) oplevert. De eerste weken monitoren we dit zodat we indien noodzakelijk meteen maatregelen kunnen treffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
16 + 26 =