Inloopbijeenkomst Aanpak Oosterhamrikzone op maandag 12 maart

Maandag 12 maart is er een inloopbijeenkomst over het ontwerpbesluit, de ontwerpen en de gevolgen daarvan én het vervolg van de Aanpak Oosterhamrikzone. Het college van B&W heeft onlangs gekozen voor de variant ‘splitsing’. In deze variant komt er een nieuwe autoverbinding langs de Oosterhamrikkade noordzijde.

Oosterhamrikzone (foto: gemeente Groningen)

De bussen rijden dan via de E. Thomassen à Thuessinklaan, het Wielewaalplein en de Vinkenstraat. Op de Korreweg krijgen fietsers meer ruimte. De bijeenkomst is van 16.00 uur tot 21.00 uur in het informatiecentrum van Aanpak Oosterhamrikzone aan de Oosterhamrikkade zuidzijde 119. U kunt binnenlopen op het moment dat u het beste schikt.

Tot en met 12 april kunnen inwoners of andere belanghebbenden hun mening geven over dit ontwerpbesluit. Het Ontwerpbesluit en alle bijlagen zijn te downloaden via de bibliotheek op aanpakoosterhamrikzone.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
42 ⁄ 21 =