21 maart: Referendum sleepwet & uitslagenavond

Op 21 maart is het referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel Sleepwet genoemd. GroenLinks is tegen een wet waardoor geheime diensten een sleepnet kunnen inzetten en onschuldige mensen in groten getale af kunnen tappen.

Uitslagenavond Groningen
In de gemeente Groningen wordt (ivm de herindelingen) op 21 maart alleen gestemd voor het referendum. Maar in de rest van Nederland zijn er natuurlijk gemeenteraadsverkiezingen! In veel Groningse gemeenten is het spannend of GroenLinks voor het eerst in de raad zal komen. En in de grote steden maakt GroenLinks grote kans om als grootste partij uit de bus te komen.

Dat belooft dus een avond vol spannende politieke live-televisie. Wij vertonen deze uitslagen op groot scherm en zorgen voor een hapje en een drankje. Leden, sympathisanten en andere belangstellenden uit stad en ommeland zijn welkom om gezamenlijk de uitslagen te bekijken en bespreken.

Tweede Kamerlid Kathalijne Buitenweg geeft een minicollege over de sleepwet, en waarom GroenLinks tegen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
24 ⁄ 2 =