Markering hoogste punt Groninger Forum

Donderdag 1 februari a.s. is de markering van het hoogste punt van het Groninger Forum. Zoals gebruikelijk is, zal de gemeente Groningen daar als opdrachtgever bij stil staan samen met de bouwvakkers van aannemer BAM.

Groninger Forum, januari 2018, vanuit de Schoolstraat (foto: Mike Tomale)

De betonkernen van het Groninger Forum zijn in ruwbouw gereed. Ondertussen is ook de eerste verbinding van de staalconstructie in de brug gemaakt.

De aannemer werkt de komende week aan de buitenzijde van het gebouw verder aan de kozijnen, de natuursteen gevelplaten en de isolatie van het gebouw. In het gebouw vervolgt de aannemer de werkzaamheden aan de installaties en akoestische plafonds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 2 =