Werkzaamheden uit aan het riool op de Hereweg

Van vrijdag 26 tot maandag 29 januari voert Combinatie Herepoort werkzaamheden uit aan het riool op de Hereweg, ten zuiden van de zuidelijke ringweg. Het middelste deel van de rijweg wordt afgesloten, maar het verkeer kan de werkzaamheden passeren. Er is geen omleidingsroute.

De Hereweg ten zuiden van de ringweg. In het rode vlak zijn de werkzaamheden. De groene pijlen geven aan waar het verkeer langs kan. Er is geen omleidingsroute (foto: Groningen Bereikbaar)

Combinatie Herepoort sluit in deze periode een nieuwe rioolbuis aan op het bestaande netwerk. Dit gebeurt in een open ontgraving.

Hinder?
Het middelste deel van de rijweg is afgesloten. Het verkeer kan de werkzaamheden passeren. Zie de afbeelding hieronder. In het rode vlak zijn de werkzaamheden. De groene pijlen geven aan waar het verkeer langs kan. Er is geen omleidingsroute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
9 + 16 =