Plaatsing klimpyramide in Park Borgerswold

Wethouder Henk Jan Schmaal heeft op dinsdag 23 januari 2018 meegeholpen met de bouw van een klimpyramide in Park Borgerswold. De bouw hiervan begon maandag 22 januari 2018 op een centrale plaats bij het recreatiestrand in het park, ter hoogte van het koetshuis en het strand.

Speelvoorziening
Wethouder Henk Jan Schmaal: “Het is een langgekoesterde wens van de gemeente Veendam om in Borgerswold een speelvoorziening te plaatsen. Deze grote pyramide heeft diverse speelmogelijkheden. Kinderen van alle leeftijden kunnen naar hartenlust klauteren, chillen, glijden, uitkijken en wat ze zelf allemaal nog meer kunnen bedenken.”

Werkzaamheden
Het plaatsen neemt enkele dagen in beslag. Het speeltoestel wordt aangebracht in het kader van de ontwikkeling van de noordkant van Park Borgerswold. Hiermee ontwikkelt het park zich verder als bovenregionale trekpleister.

Eerdere plaatsing geannuleerd

De opening stond eerder gepland in december 2017. Wegens weersomstandigheden kon de plaatsing toen niet doorgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
23 − 17 =