Gemeente Groningen geïnteresseerd in overdrachten van familiebedrijven

De gemeente Groningen is geïnteresseerd in overdrachten (c.q. overnames) van familiebedrijven in de gemeente. Daarom is de gemeente de samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen aangegaan. Om de situatie omtrent bedrijfsoverdrachten van familiebedrijven in de gemeente Groningen in kaart te brengen, vragen wij u om deze enquête in te vullen. Dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. De verkregen informatie zullen we gebruiken om te inventariseren wat de mogelijke problemen zijn die in de gemeente Groningen spelen op het gebied van overdracht van familiebedrijven. In de eerste paar vragen wordt vastgesteld of uw bedrijf een familiebedrijf is. Als u niet zeker weet of uw bedrijf een familiebedrijf is, kunt u dus wel beginnen met de vragenlijst.

De enquête is in principe anoniem en de informatie wordt alleen gebruikt om antwoord te krijgen op onze onderzoeksvraag. Tegelijkertijd vragen wij u aan het einde van de enquête om uw gegevens achter te laten. Dit doen we omdat we graag in contact komen met de partijen die betrokken zijn bij overdracht van familiebedrijven, zodat we persoonlijk een aantal vervolgvragen kunnen stellen. Het invullen van uw contactgegevens is niet verplicht. Mocht u uw contactgegevens achterlaten, dan zullen deze alleen gebruikt worden in het kader van dit onderzoek en om de resultaten van dit onderzoek met u te delen. Bovendien maakt elke deelnemer die bereid is met ons een vervolggesprek aan te gaan, kans op een dinercheque voor twee personen.

De enquête kunt u via deze link invullen. De startknop zit onder het persbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
29 − 6 =