Informatieavond over terrein tussen de Mytylschool en het Kloosterlaantje in Haren Noord

Op 25 januari 2018, tussen 17.30 en 20.00 uur, is in het gemeentehuis in Haren een inloopavond over de ontwikkeling van het terrein tussen de Mytylschool en het Kloosterlaantje in Haren Noord. Tijdens deze avond kunt u vragen stellen of uw aandachtspunten kenbaar maken.

Ontwikkeling van het terrein tussen de Mytylschool en het Kloosterlaantje in Haren Noord (foto: gemeente Groningen)

De afgelopen periode stonden er in de hal van het gemeentehuis twee banners met daarop het voorlopige plan. Wij hebben al diverse reacties hierop mogen ontvangen. Deze banners zijn ook te zien tijdens de inloopavond, ook dan kunt u nog steeds uw reactie achterlaten. De aangedragen reacties worden geanalyseerd en meegenomen indien daar ruimte of aanleiding voor is.

Heeft u interesse in een woning op deze locatie dan kunt u uw gegevens bij een van de medewerkers achterlaten tijdens deze avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 − 14 =