Vandaag rijdt NS minder treinen in heel Nederland

Omdat vandaag zware storm wordt voorspeld, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen we de dienstregeling aan. Toch kan zware storm leiden tot meer hinder voor treinreizigers. Daarom raden wij reizigers aan om de weerberichten goed in de gaten te houden en vlak voor de reis de reisplanner Xtra te raadplegen. Houdt u rekening met langere reistijden of drukte in de trein.

Arriva (foto: Mike Tomale)

Wat betekent dit voor uw reis?
Tijdens een aangepaste dienstregeling rijden er minder treinen dan op een gewone werkdag. Door deze aanpassing ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te vangen en zijn wij in staat betrouwbare reisinformatie aan onze reizigers te bieden.
Houdt u rekening met langere reistijden en, met name tijdens de spits, drukte in de trein. Op sommige trajecten hebben reizigers een extra overstap. Plan voor een zo actueel mogelijk advies uw reis kort voor vertrek.

Minder Sprinters gehele dag
Groningen – Assen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
3 − 3 =