Gemeente Oldambt stelt busvervoer beschikbaar naar fakkeltocht op vrijdag 19 januari

Burgemeester Pieter Smit steunt de fakkeltocht die vrijdagavond door de Groninger Bodembeweging wordt georganiseerd. Samen met vele Groningers draagt hij de boodschap uit: ‘’Groningen is het zat! Genoeg is genoeg’’.

Burgemeester Pieter Smit van de gemeente Oldambt (foto: Mike Tomale)

Burgemeester Smit licht toe: ‘’Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen deelnemen aan de fakkeltocht om echt een statement te kunnen maken. Daarom stelt de gemeente Oldambt gratis busvervoer beschikbaar voor inwoners die deel willen nemen. Ik hoop dat veel mensen op dat aanbod ingaan. Meld u wel vooraf aan. Er is helaas een beperkt aantal plaatsen.’’

Wilt u ook met de bus vanuit Winschoten naar de fakkeltocht?
Vertrek vanaf Station Winschoten om 18.30 uur. De bus brengt u naar het hoofdstation Groningen. Houd u er rekening mee dat het vanaf daar ongeveer 15 minuten lopen is naar de Vismarkt. De bus vertrekt om 22.00 uur vanaf Station Groningen terug naar Winschoten.

Vooraf aanmelden noodzakelijk
Aanmelden voor meerijden met de bus naar de fakkeltocht kan tot uiterlijk vrijdag 12.00 uur via het formulier op onze website.

Let op: het aantal plekken is beperkt. U ontvangt een bevestiging of u mee kunt in de bus; houd dus uw mail in de gaten.

Informatie over de fakkeltocht
Kijk voor meer informatie over de fakkeltocht op www.groninger-bodem-beweging.nl of op de Facebook pagina Grote Fakkeltocht.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 + 3 =