Meeuwerderbaan vanaf 22 januari afgesloten

De Meeuwerderbaan in de Oosterpoort is van maandag 22 januari tot en met vrijdag 16 februari afgesloten voor autoverkeer en fietsers. Er wordt dan gewerkt aan de riolering.

Meeuwerderbaan (foto: gemeente Groningen)

Enexis gaat kabels en leidingen verleggen en Combinatie Herepoort kapt bomen en struiken tussen de Meeuwerderbaan en de voormalige oprit naar de zuidelijke ringweg. Half februari begint de sloop van de oprit. Dit moet begin april klaar zijn. Eind maart begint de bouw van een tijdelijke weg die aansluit op de bestaande zuidelijke ringweg. De weg komt te liggen op een grondwal van acht meter breed en tien meter hoog. Voor deze werkzaamheden gaat eind maart de ‘gouden’ fietstunnel tussen de Oosterpoort en De Linie voor altijd dicht. Kijk voor meer informatie op aanpakringzuid.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
23 × 16 =