Brandweer bevrijdt slachtoffers uit auto na ernstige aanrijding

Een 48-jarige vrouw uit Niezijl en een 36-jarige vrouw uit Groningen waren dinsdag 19 september betrokken bij een aanrijding op de Rijksstraatweg N355 bij Zuidhorn.

foto: Politie

De vrouw uit Niezijl reed tegen 17.00 uur in haar auto vanuit Groningen richting Zuidhorn. In de bocht raakte zij, door onbekende oorzaak, met de rechterwielen in de berm. Bij het corrigeren kwam zij op de linker weghelft terecht, waar zij in botsing kwam met de tegemoet komende auto van de 36-jarige vrouw uit Groningen. Beide vrouwen raakten gewond en bekneld in de auto. De brandweer bevrijdde hen uit de benarde positie. De vrouw uit Niezijl raakte bij de aanrijding ernstig gewond.

Hulpverlening
Het traumateam kwam met de traumahelikopter om hulp te verlenen. Beide slachtoffers zijn met de ambulance naar het UMCG in Groningen overgebracht. De Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 ⁄ 10 =