Inbreker meldt zich bij de politie

De politie hield maandagochtend 18 september een 19-jarige man uit Winsum aan. Hij wordt verdacht van het plegen van een woninginbraak aan de Molenstraat in Appingedam in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september.

foto: Politie

Nadat de melding van de inbraak bij de politie binnen kwam, spraken agenten met de aangever en startten een buurtonderzoek. Informatie leidde hen naar de verdachte man, waarop zij hem zondagavond een bezoek brachten. Omdat hij op dat moment niet thuis was, werd aan de andere bewoners van de woning het verzoek gedaan of hij zich wilde melden aan het politiebureau.

In onderzoek
Nadat de man zich op het bureau meldde, is hij aangehouden. Het is niet bekend of er buit is gemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
14 × 24 =