Koningsdag 2018 in Groningen

De koninklijke familie viert op 27 april Koningsdag in de stad Groningen, hoofdstad van de provincie Groningen. Dat nieuws maakte de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend. Burgemeester Peter den Oudsten en commissaris van de Koning René Paas reageren namens de gemeente en provincie zeer verheugd op het bericht.

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Beatrix tijdens de viering van Koningsdag 2014 in De Rijp (foto: Erikt – Wikimedia)

‘Wij vinden het fantastisch dat we het Koningspaar, na Koninginnedag 2004 en het officiële eerste bezoek in mei 2013, weer mogen verwelkom in onze stad.’ aldus burgemeester en de commissaris.

Programma
De komende maanden gaat de gemeente aan de slag met de organisatie van Koningsdag 2018. Het programma zal tot stand komen in samenspraak met een groot aantal organisaties. Kort voor Koningsdag maakt de Rijksvoorlichtingsdienst bekend welke Leden van het Koninklijke Huis naar Groningen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
13 + 29 =