Aanbrengen verkeersdrempels Beerta en Finsterwolde

Maandag 18 september 2017 start aannemer Hoornstra met het aanleggen van een vier verkeersdrempels in Beerta en Finsterwolde. Dan gaat de aannemer het asfalt frezen en moet het verkeer rekening houden met enige vertraging. Vervolgens brengt de aannemer op dinsdag 19 september 2017 het asfalt aan.

Tijdens deze laatste werkzaamheden is het wegvak geheel afgesloten en moet het verkeer omrijden en rekening houden met een langere reistijd. Verkeersregelaars vangen het verkeer deze dagen op. Zij helpen het verkeer bij het vinden van de juiste route. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het betreft de locaties:

Bebouwde kom grens Nieuweweg te Beerta
Bebouwde kom grens Goldhoorn te Finsterwolde
Bebouwde kom grens C.G. Wiegersweg te Finsterwolde
Bebouwde kom grens Modderland te Finsterwolde
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Freddie Meulman van de gemeente Oldambt via telefoonnummer: (0597) 48 20 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 × 29 =