Circus Renz Berlin: “Absolute aanrader!”

Op 22 december 2016 vond de tweede voorstelling plaats van het Groot Winter Kerstcircus van Circus Renz Berlin op het Suikerunieterrein in Groningen. 


Een bezoek aan het circus is een absolute aanrader. Een sfeervolle avond waarbij kerstgevoel, humor, illusionisme en acrobatiek acte de présence geven. U krijgt een prachtig, duizelingwekkend kerstprogramma gepresenteerd waarbij niet alleen kamelen en Friese paarden u aangenaam zullen verassen, maar ook de acrobaten, illusionisten, clowns, het uit Polen afkomstige duo Waldek & Pavel én de familie Renz met hun prachtige circusacts.

Meer informatie en kortingsbonnen,

Talentenjacht
De talentenjacht van Circus Renz Berlin die op zondagmiddag 4 december jongstleden werd gehouden is dit jaar gewonnen door Linde Drost uit het Friese Boelenslaan. Zij deed een fantastische auditie. Zij zal haar opwachting maken tijdens de shows van het Groot Winter Kerstcircus Groningen. Op de 2e plaats eindigde jongleur Marco Miraco. Ook hij verdiende met zijn optreden een gastoptreden in het circus.

Fotoreportage:

 

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
11 × 6 =