Auto te water aan de Bornholmstraat in Groningen

Bij het ongeval aan de Bornholmstraat in Groningen is een auto te water geraakt. Het gaat vermoedelijk om 4 inzittenden. Allen zijn met onbekende verwondingen uit de auto/uit het water gehaald.


De te water geraakte auto is door Brandweer Groningen uit het water gehaald. 2 van 4 inzittenden konden daarna met onbekende verwondingen uit auto worden gehaald. Voor zover nu bekend zijn er 3 dodelijk slachtoffers te betreuren bij het eenzijdig ongeval.

Fotograaf Rieks Oijnhausen maakte de volgden foto’s:

Update 25-12-16, 08:00:
Het trio, 18 en 19 jaar uit Sappemeer en 21 jaar uit Hoogezand zat samen met een 19-jarige uit Westerbroek in een auto die door onbekende oorzaak van de weg is geraakt en op de kop in een naast de rijbaan gelegen sloot terecht kwam.

Bij aankomst van de hulpdiensten zaten twee personen nog in de auto. Twee anderen lagen respectievelijk in het water en op de walkant. Om de twee jongemannen uit het voertuig te bevrijden, moest deze eerst uit het water getakeld worden voordat hulpverleners eerste hulp konden bieden. Drie personen overleden na dit ongeval en de 19-jarige uit Westerbroek werd met onbekend letsel overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
2 × 12 =