Opening van WinterWelVaart in Groningen

Gisteravond opende wethouder Paul de Rook de tiende editie van WinterWelVaart  in Groningen. Dat deed hij in op de prachtig verlichte binnenwateren van de stad Groningen. De historische schepen liggen weer aangemeerd langs de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A waar allerlei activiteiten plaatsvinden op de schepen. Aan boord is een uitgebreid muziek-, theater- en kunstprogramma en ook aan wal is genoeg te beleven tijdens dit sfeervolle winterevenement.


WinterWelVaart is geen WinterWelVaart zonder de markt. Een kerstmarkt met een knipoog! Verwacht geen traditionele kerststalletjes met kerstaccessoires, WinterWelvaart doet het net even anders! De markt biedt een uitgebreide selectie aan winterse producten, kunst en antiek, eten, drinken en niet-te-missen snuisterijen. In gezellige houten huisjes en kraampjes krijg je genoeg kansen om te slagen voor dat ene originele kerstcadeau of je last-minute kerstinkopen!

WinterWelVaart wordt gehouden van 16 tot en met 18 december 2016 aan de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A.

Fotograaf Rieks Oijnhausen was bij de opening van WinterWelVaart 2016:

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
2 + 4 =