Kerstsfeer proeven in de provincie Groningen op zaterdag 17 december

Zaterdag 17 december, van 10 tot 4 uur, wordt er weer een heerlijke eerlijke streekproductenmarkt gehouden op Landgoed Verhildersum te Leens en deze keer in kerstsfeer. Samen met de Kerstman presenteren de standhouders in de Museumboerderij hun bijzondere kwaliteitsproducten.


Van boerenkaas tot gerookte makreel, van ambachtelijk brood tot (h)eerlijke chocola, lekkere geitenkaas, worst, jams en chutneys, eieren, fruit, wijn en puur appelsap, alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden of gewoon om er lekker van te snoepen. Ook voor een mooie tafelversiering of leuk of bijzonder cadeautje kunt u hier terecht. Maak van uw kerst dit jaar iets bijzonders met de producten van de Streekmarkt, want ook in de wintermaanden heeft het Groninger platteland genoeg smakelijks te bieden. Heerlijk eten en genieten is immers van alle tijden en van alle streken. Daarom zal kok Milo Borghans ook deze keer u inspireren door iets lekkers klaar maken met producten van de Streekmarkt.
Het nieuwe jaar is in aantocht, dus kunt u tijdens de Streekmarkt leren hoe u nieuwjaarsrolletjes kunt maken. En proeven mag natuurlijk ook. Lees meer

Avondmalen op de molen van Niebert
Op zaterdag 17 december is de molen van Niebert van Het Groninger Landschap vanaf 17.00 uur geopend voor het publiek. Een unieke gelegenheid om de molen op een andere manier te verkennen en te genieten van het weidse uitzicht vanaf de stelling. De molen is binnen en buiten extra verlicht en gezellig aangekleed. U kunt bij de molen terecht voor oliebollenmix en poffertmix met biologische ingrediënten. Lees meer

Sfeervolle kerstconcerten Christmas in Harmony in Boschhuis Ter Apel
Een gevarieerd programma samengesteld van lichte herkenbare muziek en veel mooie kerstnummers. Dat is wat bezoekers van de concerten Christmas in Harmony van de Ter Apeler Harmonie en de Christmas Carols Band te zien en te horen krijgen. Christmas in Harmony bestaat uit twee kerstconcerten, die plaatsvinden op zaterdagavond 17 en zondagmiddag 18 december in Hotel Boschhuis in Ter Apel. Tijdens de kerstconcerten wordt opgetreden door de organiserende Ter Apeler Harmonie onder leiding van dirigent Martin Brongers. Ook begeleidt de harmonie gastoptredens van zanger Chris de Roo en zangeres Alice de Boer. Verder speelt The Christmas Carols Band onder leiding van Jan de Vrieze. lees meer

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 × 9 =