Betalen per minuut… in een bar

Volgende week opent in Groningen de ‘Minute Bar Groningen’ haar deuren in de Steentilstraat 46. Het is de eerste bar in Groningen waar niet per consumptie maar per minuut kan worden afgerekend. Voor Nederland is dit een unieke concept.


foto: Fotolia

In de Minute Bar draait het om tijd, ruimte & comfort. Er moet worden ingelogd en de tijd die gasten spenderen in de bar is dan de uitgave. Er wordt 5 eurocent per minuut afgerekend. Koffie, thee, limonade, zoete & zoute versnaperingen zijn er te krijgen, zonder prijslijst.

Daarnaast biedt de minute Bar Groningen snel Wifi , vergaderfaciliteiten en kun je eenvoudig bij elke tafel je communicatiemiddel opladen.

Minute Bar Groningen zal iedere maand leuke activiteiten en evenementen organiseren over uiteenlopende onderwerpen zoals robotica en blockchain. Tevens wil de bar een intiem podium bieden voor nieuwe politieke partijen tijdens de verkiezingstijd.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
14 ⁄ 2 =