Oliebollentest Groninger Krant 2016-2017

De Groninger Krant houdt net als in 2013 dit jaar weer een oliebollentest. Zowel de redactie als de consumenten bepalen dit jaar wie de lekkerste oliebollen van de stad Groningen verkoopt.


oliebollentetsDe redactie zal de oliebollen beoordelen op basis van textuur, vetgehalte, poedersuiker (er op of apart) en smaak. De consumenten bepalen bij welke kraam de oliebol het beste is. Het oordeel van de consumenten wordt voor 50% meegewogen. De definitieve uitslag zal op zondag 8 januari 2017 op deze site bekend worden gemaakt.

U kunt uw stem hier uitbrengen … maar pas nadat u een oliebol heeft geproefd.

Weet u waar er nog een oliebollenkraam staat in de stad Groningen die niet in deze lijst staat? Laat het ons dan even weten via redactie@groningerkrant.nl

[mks_pullquote align=”left” width=”580″ size=”12″ bg_color=”#dddddd” txt_color=”#000000″]Tip voor eigenaren van oliebollenkramen: vertel uw klanten dat u meedoet aan de oliebollentest van de Groninger Krant en dat hun stem dit jaar ook wordt meegeteld![/mks_pullquote]

 

In 2013 werden de oliebollen van de oliebollenkraam op de parkeerplaats bij Hornbach gekozen door de redactie als zijnde de lekkerste oliebollen van de stad Groningen.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 ⁄ 14 =