Showmiddag voltigevereniging De Eemsrakkers

Onder grote, publieke belangstelling heeft op 5 november de zeer geslaagde showmiddag plaatsgevonden bij voltigevereniging De Eemsrakkers te Holwierde. Het thema voor 2016 was ‘Terug in de tijd’.


Hippies, hairspray, baby’s, cowgirls, indianen, jaren 20 , jaren 70, Griekse godinnen, Marilyn Monroe, heksen, Pipi Langkous, dinosaurus en We will rock you passeerden de revue. Uitgevoerd door de wedstrijdgroepen, recreatieve groepen, volwassenen, kleine en grote solo’s en door de groep met meer begeleiding.

‘De Piraten’ en ‘De Flintstones’ wonnen dit jaar de prijs voor het meest originele thema. Aan het eind van de showmiddag zijn de voltigeurs/instructeurs Stephanie Kanon en Anna Stielstra, beide in 2016 25 jaar lid van de vereniging, benoemd tot erelid. Zij ontvingen de verzilverde verenigingsspeld met het Eemsrakkers logo van Martin Hamminga.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 + 26 =