GeenPeil gaat campagne voeren #vacuumvoorjaarsoffensief

GeenPeil gaat weer campagne voeren. Deze keer gaat het om het Vacuüm Voorjaarsoffensief. De club voerde al campagne tegen het associatieverdrag met Oekraïne en wacht na zes maanden nog steeds op antwoord van het referendum, omdat Rutte zijn geitenpad nog steeds niet heeft gevonden. Nu richt GeenPeil de peilen op VVD, PvdA en D66.


GeenPeil-300x250“GeenPeil is een nieuwe campagne begonnen tegen de VVD, de PvdA en D66. Deze partijen willen het EU-verdrag met Oekraïne gewoon ratificeren, ondanks het referendum waarin 61% TEGEN stemde. Maar we laten ons niet piepelen. Deze democratie, is onze democratie. Wie doet mee?” Dat staat op de Facebookpagina van de club.

Volgens een stuk op GeenStijl probeert GeenPeil mensen te overhalen om niet te gaan stemmen op 17 maart 2016. Het is GeenPeil gelukt om 4,1 miljoen mensen naar de stembus te krijgen tijdens een referendum, dan moet dat ook lukken om miljoenen mensen niet naar de stembus te krijgen.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
19 + 13 =