Kunst, cultuur en ontspanning op zondag 16 oktober

Op de Menkemaborg is oktober de maand van de kinderen, de maand van de geschiedenis en nog veel meer. Voldoende redenen voor veel activiteiten en gratis toegang voor kinderen op zaterdag en zondag in oktober.


menkemaborg-junior-audiotour-gerhard-en-susanna-en-fiekeZondag 16 oktober is er een rondleiding door de borg met als thema ‘Grenzen – ooit heel dicht bij’. ’s Middags begint het kinderprogramma. Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten, klik dan even hier.

In het Brandweermuseum van Sappemeer kunnen mensen die van oldtimers houden hun hart ophalen. Tijdens de ‘stampot rit’ doet de Oltimerclub de Hondsrug Sappermeer aan. Twee vliegen in een klap: u kunt oldtimers bekijken én een bezoek brengen aan het Brandweermuseum. Klik hier voor meer informatie.

Meer evenementen op zondag 16 oktober? Klik hier

 

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
14 − 4 =