Kunst, cultuur en ontspanning op zaterdag 15 oktober

Vandaag beginnen we dag van kunst, cultuur en ontspanning met een zwemtoernooi in zwembad Tropicana in Veendam. Daar vindt vandaag en morgen voor de 40ste keer het Internationale Zegstein Zwemtoernooi van Zwem- en Poloclub Bubble plaats.


foto: Fotolia
foto: Fotolia

Het toernooi zal beginnen met een demonstratie van een groep professionele schoonzwemmers. Veell grote namen zoals Erica Terpstra, Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo hebben dit internationale toernooi bezocht. Lees meer

ChaverimVerkoop Boulevard jubilerend ensemble Cahverim

Wie een wat meer droge ervaring wil kan naar de gezellige boulevard van jubilerend ensemble Chaverim. Eer staan een tiental kraampjes op het plein aan de Sluisstraat in Musselkanaal waar onder het genot van wat lekkers lekker gekletst kan worden. In de boetiekjes kunnen tweedehands spulletjes gekocht worden. Lees meer

Meer kunst, cultuur en ontspanning op zaterdag 15 oktober? Klik hier om naar onze evenementenkalender te gaan.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
7 − 2 =