Voorlichtings- en discussieavond Ringweg Zuid

De strijd om de Ringweg is nog niet gestreden, zolang er hoop is zal Groningen Verdient Beter blijven doorgaan. De organisatie geeft aan zich hard te blijven maken voor alle Stadjers. Nu hebben ze uw hulp hard nodig voor een bijeenkomst.


flyer-bijeenkomst-gvb-11-okGroningen Verdient Beter is van mening dat het project Ringweg Zuid alle Stadjers aangaat vanwege de veiligheid, of u nou buiten de stad woont en werkt of in Groningen.

Onder andere Glory Roggen van Groningen Verdient Beter roept u op deze voorlichtings- en discussieavond over Ringweg Zuid bij te wonen. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 11 oktober 2016 om 19:30 in het Gomarus College aan het Vondelpad in de wijk De Wijert.

Tijdens de voorlichtings- en discussieavond worden geïnteresseerden voorgelicht over wat de plannen betekenen voor het verkeer en de veiligheid in de wijken van Groningen. Tevens worden alternatieven  gepresenteerd.

 

 

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 ⁄ 7 =