Forum voor Democratie doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen

Forum voor Democratie (FvD) doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017. Afgelopen zondag werd de politieke tak van de stichting officieel gelanceerd. Lijsttrekker Thierry Baudet geeft aan geen vertrouwen meer te hebben in het bestaande partijkartel waarin politici onderling de baantjes verdelen.


Baudet constateert dat de kiezer buiten spel staat en dat zelfs referenda (Oekraïne) worden genegeerd. FvD wil bindende referenda en de burgemeester verkiezen. De campagne is gestart met ‘Pak je stem terug op 15 maart.’

Mr. Theo Hiddema, eerder nog bij de PVV heeft een steunverklaring ingesproken die binnenkort wordt gepubliceerd op de Facebookpagina van de partij, net als rechtsgeleerde en filosoof Paul Cliteur eerder deed. De rechtsgeleerde roept op om de nationale soevereiniteit terug te halen en geeft aan dat de massa-immigratie de nationale vrede bedreigt. De media is niet kritisch genoeg, universiteiten zijn ideologische bolwerken geworden en de politiek (inwisselbare figuren die het electoraat niet meer vertegenwoordigen) heeft Nederland in de uitverkoop gedaan.

Het volgende bericht van lijsttrekker Thierry Baudet staat op de Facebookpagina van de kersverse politieke partij:
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fforumvoordemocratie%2Fvideos%2F962765677182477%2F&show_text=1&width=560

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

One thought on “Forum voor Democratie doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 × 20 =