Het trieste resultaat van aardbevingen

De Groninger Krant schreef al eerder over de boerderij, net buiten Middelstum, die dusdanig beschadigd was dat deze onbewoonbaar werd verklaard. De bejaarde eigenaren zijn tijdelijk ondergebracht door de NAM in het dorp Middelstum.

halterweg-2halterweg-1De boerderij is intussen helemaal afgebroken nadat het asbest was gesaneerd. Slechts een hoopje oude stenen doet nog herinneren aan de plaats waar het bejaarde echtpaar ca. 40 jaar lief en leed hebben gedeeld. Of er een nieuwe woning zal verrijzen op deze locatie is nog maar de vraag. We houden het voor u in de gaten.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
6 + 4 =