Wandelen in de Heemtuin

De gemeente Veendam organiseert op woensdag 6 augustus een mooie wandeling door de Heemtuin in Muntendam. De wandeling is voor de doelgroep 50+. Vanaf 13:30 uur wordt vertrokken vanaf de parkeerplaats van de Heemtuin. De wandeling duurt ongeveer een uur en daarna is er tijd voor een drankje op het terras van de heemtuin.

DSC_7061Deelnemen

Voor deze wandeling hoeft u zich niet van tevoren op te geven. De kosten voor de wandeling zijn € 1,- exclusief eigen consumptie na afloop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team sport van de gemeente Veendam, mail: teamsport@dekompanjie.nl of bel, t. 0598 65 2222.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 ⁄ 9 =