Zinloos geweld

Graag aandacht voor het volgende bericht: Hart van Nederland komt a.s. woensdag naar Groningen en wordt ’s avonds uitgezonden!

Sebas1Van vrijdag op zaterdagnacht, d.d. 26, 27 juli. om ca. half vijf, vijf uur is Sebastiaan ter Maaten, 22 jaar en studerend in Groningen mishandeld toen hij op weg was naar huis na een gezellig avondje stappen.

Hij zat op de fiets toen 2 jongens, waarschijnlijk uit verveling, het nodig vonden hard tegen zijn been te trappen waardoor hij ten val kwam. Toen hij eenmaal op de grond lag werd hij 2x keihard in zijn zij getrapt waarop de 2 lachend (!!) wegliepen.

Lokatie: Bij de rotonde A-weg, Eendrachtskade. Het ging allemaal heel snel. Doordat het zo snel is gegaan heeft Sebas niet kunnen zien wie het waren, wel dat er 2 jongens waren en dat zij lachend wegliepen.

Wie heeft er iets gezien of iets gehoord?! Misschien hebben de daders stoer verteld wat ze hebben gedaan en durft iemand naar voren te stappen om te melden. Wie weet is er iemand die voorbij is gereden? We zijn hard op zoek naar deze mensen!

Aangifte bij de politie is reeds gedaan, maar de daders lopen nog gewoon vrij rond.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 ⁄ 2 =