Pasar Malam Asia 2014

In Sportcentrum Kardinge bruiste het zaterdag middag van de gezelligheid ondanks de tropische temperaturen. De ijskoude tjendol met gula djawa en ijsblokjes vond daarom gretig afname bij de vele dorstige bezoekers die in rijen stonden te wachten bij de eethuisjes (warungs) in de sporthal.

DSC_0338Ieder jaar wordt de Pasar Malam op diverse plaatsen in Nederland georganiseerd. Ook in Groningen en Leek is dit een ieder jaar terugkerend evenement. Dit jaar waren er naast de gebruikelijke standjes met exclusieve producten en Indonesische curiosa optredens van o.a. Cor Tetelepta, Hawaiian Fantasy en de Molukse band Baru.

Ook was er even tijd om een minuut stilte in acht te nemen voor de slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17.De avond werd feestelijk afgesloten met een schitterend optreden van Justine Pamelay.

De Pasar Malam Asia is nog tot en met 20 juli in Groningen. Op zondag kunt u o.a. nog genieten van de muziek en dans van Bungu Melati en Diana & Friends. 1 en 2 november wordt dit evenement nog een keer georganiseerd, maar dan in Sportcentrum Leek.

Meer foto’sfilm

 

 

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 16 =