Zuidelijke Ringweg

Aanstaande woensdag 25 juni 2014 zullen knopen doorgehakt worden tijdens de gemeenteraadsvergadering wat betreft de Zuidelijke Ringweg Groningen (ZRG).

zuidelijke_ringwegDe VVD is van mening dat ze uitgebreide afwegingen heeft gemaakt op basis van argumenten. De VVD besluit te kiezen voor de variant waarbij o.a. de Vondellaan minder wordt belast. Ook de extra aansluiting van de Hereweg (Variant Kamminga) is voor de partij geen optie. De Hereweg is via de voorgestelde verbindingswegen volledig aangesloten op de A7 en de A28.

Het dossier is omvangrijk en heeft een hoog ‘waterbedgehalte’. Verminder je de druk op een bepaalde plaats, stijgt de druk ergens anders. De bereikbaarheid van de stad heeft bij alle afwegingen van de partij altijd voorop gestaan.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
42 ⁄ 21 =