Eerste editie ‘Dag van het Park’ een succes!

Een aantal jaren geleden is het Gorechtpark omgetoverd tot een echt “doepark” met veel mogelijkheden op het gebied van recreatie en ontspanning. Om dit onder de aandacht van een groter publiek te brengen is de eerste editie van de Dag van het Park zondag 22 juni opgezet en georganiseerd.

DSC_7405DSC_7410DSC_7416In de laatste jaren zijn naast sport en bewegen ook muzikale en culturele onderdelen toegevoegd. De koppeling met het evenement “HS Verbindt” leverde veel presentaties van maatschappelijke groeperingen en instellingen op. Zo heeft het evenement zich een vaste plaats verworven op de agenda in de laatste weken van juni.

De Dag van het Park staat voor een middag ontspanning en plezier voor jong en oud. De organisatie van de Dag van het Park probeert met een grote variatie aan activiteiten een zo breed mogelijk publiek te trekken. Er zijn onderdelen geschikt voor kinderen, maar ook voor jongeren, volwassenen en ouderen heeft de Dag van het Park veel te bieden.

Sportief, cultureel maar ook maatschappelijk betrokken zijn de kernbegrippen. Je in het zweet werken, muziek luisteren, iets met je handen maken, kennis maken met, betrokkenheid tonen, ontmoeten maar ook kijken naar en gewoon genieten behoren tot de mogelijkheden.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
27 + 8 =