Kussengevecht op de Grote Markt in Groningen

Via Facebook was een oproep gedaan voor een kussengevecht op 11 juni om 20:00 op de grote markt in Groningen. Eerder al werd dit evenement in 2005 op de Grote Markt in Groningen georganiseerd. Duizenden hadden aangegeven hiervoor belangstelling te hebben.

Couple's bed pillow fightToch geeft de organisatie op het laatste moment op hun Facebook pagina aan dat het niet doorgaat. Omdat er zoveel belangstellenden zijn zou voor een dergelijk evenement vergunningen moeten worden aangevraagd bij de gemeente Groningen.

Uit reacties op Facebook is te merken dat een vergunning sommige er niet van weerhoudt om alsnog een kussengevecht te houden. We weten dus niet zeker of er vanavond om 20:00 een ‘illegaal kussengevecht’ zal plaatsvinden op de Grote Markt in Groningen.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
13 × 28 =