Bert-Jan Hakvoort ontvangt eerste exemplaar stripboek Martinikerk

Op de Haarlemse Stripdagen zullen IJsbrand Oost en Frank Jonker dit jaar hun nieuwste album “Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen” presenteren.
Een groot deel van de avonturen van Max Miller spelen zich in dit album af op de gewelven van onze eeuwenoude Martinikerk.

strip-2strip-1 IJsbrand en Frank hebben op verzoek een exclusieve Martinikerk-editie gemaakt. Deze werd met trots gepresenteerd op zaterdagmorgen 7 juni in de Martinikerk.

Het eerste exemplaar werd overhandigd aan de voorzitter van de Groninger City Club (GCC), Bert-Jan hakvoort. De Cityclub heeft het Stripmuseum in Groningen gered van de onderganf door een jaarlijkse toelage toe te zeggen zodat het museum op de huidge plaats kan blijven bestaan.

strip-3Voor de genodigden was er gelegenheid om een kijkje te nemen in de gewelven, waar de hoofpersonages van dit stripverhaal hun avontuur beleven.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
38 ⁄ 19 =