Prachtig spektakel op Broerplein in Groningen

Vrijdag 23 mei werd ’s avonds op het Broerplein een gratis muziek, licht en dans show gegeven, genaamd ‘ Gift for Infinity’. Deze show werd speciaal ontwikkeld voor het jubileum van de Rijksuniversiteit Groningen.

DSC_6207De combinatie van muziek, gespeeld door het Noord Nederlands Orkest (NNO), dans van gezelschap Club Guy and Roni, in combinatie met de lichtshows van videocollectief Werc en mediakunstenaar Jan Klug zorgden voor een onvergetelijke avond.

De viering van het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen gaat gepaard met een wetenschappelijk onderzoek waar iedereen aan kan bijdragen: een Gift for Infinity – een cadeau aan de toekomst.

Meer foto’s en filmmateriaal

 

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
16 × 6 =