ArenA trilt op zijn grondvesten

Gisteren, 9 mei 2014 ,trilde de ArenA op zijn grondvesten. Niet omdat er fantastisch werd gevoetbald maar omdat in de naastgelegen Heineken Music Hall de 70-jarige Julio Iglesias een prachtig concert gaf.

julioIglesias_9mei2014De in Malaga wonende Spaanse zanger begon zijn carrière in 1968 en heeft intussen 80 albums verkocht. In 1971 trad Julio Iglesias voor het eerst op in Nederland. Aangezien hij nu al 25 jaar getrouwd is met een Nederlandse, en ze samen 5 half-Nederlandse kinderen op de wereld hebben gezet, heeft de populaire Spaanse zanger een bijzondere band met Nederland.

Maar liefst 5000 mensen luisterden gisteravond ademloos naar de prachtige muziek van de band en de krachtige stem van Julio Iglesias. Ondanks zijn hoge leeftijd is zijn stem nog steeds jong en loepzuiver. Deze Latin Lover weet ook nog precies hoe hij het gevoel van de tango moet overbrengen op zijn publiek en hoe hij de zaal op zijn kop moet zetten met zijn swingende rumba nummers.

In het voorprogramma stond de Russische zanger Alexander Kogan die op weg is naar een grootse zangcarrière.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 − 5 =