Kermis in Groningen

Janni Visscher deed gisteren een van haar laatste officiële openingen als wethouder. Als het aan formateur Schroot ligt zal vandaag bekend worden wie welke portefeuille krijgt in de nieuwe coalitie. Demissionair wethouder Visscher had al voor de gemeentelijke verkiezingen aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor de functie van wethouder.

kermis-mei2014-1kermis-mei2014-2kermis-mei2014-3Aangezien Janni ook wethouder van de kermis is had zij de eer deze te openen. De officiële opening werd op de Ossenmarkt gehouden en in het bijzijn van veel kinderen stak de wethouder een kanon af, gevuld met veel confetti. De kinderen zorgende er voor dat er de serpentine de lucht in ging en het was een feestelijk gebeuren, ondanks het druilerige voorjaarsweer.

Meer kermisfoto’s kunt u hier bekijken, na dit weekend komen er meer.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 + 11 =