Vreeman wil niet steeds blijven evalueren

Burgemeester Ruud Vreeman was niet van plan om dit jaar het Koningsfeest te evalueren. De ChristenUnie vroeg hier naar aan de hand van de berichtgeving rondom  het alcoholgebruik tijdens Koningsdag en wilde weten wanneer dit op de agenda (lta) van de raad zou worden gezet.

Ruud_VreemanDe heer Koopmans van de ChristenUnie vroeg wanneer dit geëvalueerd zou worden  m.b.t. alcohol wat werd binnengesmokkeld tijdens Koningsdag en de handhaving ervan. De burgemeester antwoordde dat het evalueren maar eens afgeschaft moest worden, het was tenslotte toch een mooi feest?

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
19 + 12 =