Parkeren verboden (voor bewoners?)

Volgens de gemeente Groningen mogen bewoners van de Coehoornsingel hun auto’s niet parkeren in de daarvoor bedoelde parkeervakken, zaterdag na 6:00. Dat geldt ook voor bewoners met een vaste invalide parkeerplaats.

parkeren-1-coehoornparkeren-2-coehoornparkeren-3-coehoornDe politie geeft aan vandaag geen bekeuringen uit te delen maar bezig te zijn met de orde te handhaven. De BOA’s van de gemeente Groningen echter zullen wél de stad ingaan om te bekeuren.

Toch staat een groot deel van de parkeervakken aan de Coehoornsingel vol met auto’s. De meeste bewoners van de Coehoornsingel hebben hun auto’s gisteravond al weggehaald. Toch staat de straat, ondanks dat er overal borden hangen vol met geparkeerde auto’s die niet van bewoners zijn maar van mensen die op de vrijmarkt hun spullen verkopen.

Is het nu 6 uur ’s morgens of 18:00 ‘s avonds?

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
27 ⁄ 9 =