Airport Eelde

Ondanks dat Airport Eelde de laatste jaren problemen heeft om zichzelf te bedruipen heeft de luchthaven toch weer een paar succesjes geboekt. Na het schrappen van vluchten naar Malaga en Milaan is het nu mogelijk om met Flybe zes keer per week te vliegen naar London (southend).

vliegveld_eelde-1De baanverlenging die vorig jaar heeft plaatsgevonden heeft tot nu toe nog niet gezorgd voor de verwachte groei maar Marco van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde, blijft ondanks alles hoopvol.

“Londen is de belangrijkste bestemming voor vliegverkeer van en naar Noord-Nederland. De lijndienst gaat elke werkdag en in het weekend. Daardoor is deze route, in combinatie met de gunstige ticketprijzen, zeer interessant voor zowel zakelijke reizigers als citytrippers. Ook voor inkomend verkeer biedt deze verbinding mooie kansen. Een aanwinst voor Noord-Nederland.”

In aanvulling op de nieuwe verbinding Londen Southend – Groningen Airport Eelde vindt op 22 april de eerste vlucht plaats van Arkefly naar Antalya.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
14 ⁄ 7 =