Demissionair wethouder Jan Seton (CDA) is trots

Demissionair wethouder Jan Seton (CDA) is trots op Groningen dat zij host mogen zijn voor een groot event als The Passion. Voor wat betreft Jan Seton is zijn gevoel dubbel omdat hij enerzijds  zelf een rol zal spelen in The Passion en anderzijds omdat hij dit als wethouder mag organiseren.

30-885-Kaart-Persbericht-ThOver twee weken is het zover en zullen naar verwachting 15.00 mensen van buitenaf naar Groningen komen om dit spektakel te aanschouwen wat zich voornamelijk zal afspelen op de Vismarkt. Maar ook op de Grote Markt zal een scherm komen te hangen voor de mensen die geen plaats kunnen vinden op de Vismarkt.

De route die de stoet zal volgen blijft voor het grote publiek geheim vanwege veiligheidsmaatregelen. Het enige wat de wethouder prijs wil geven is dat de stoet gaat vanaf de Euroborg naar de Vismarkt zal gaan.

Deze keer is er wel constructief overlegd met de Groninger City Club (GCC) en het marktwezen. De marktkooplui hoeven, in tegenstelling tot het sinterklaasfeest van vorig jaar, niet een hele dag in te leveren. De dagen dat voorbereidingen worden getroffen en tijdens het actuele evenement moeten ze in een wat andere opstelling handel drijven.

 

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
11 + 5 =